начало

Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар

SPESHNO!!!!!!!

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

SPESHNO!!!!!!!

Мнениеот Adela » 29 Ное 2004, 20:24

Колеги моля за съвет и помощ!!! Има ли сред вас, някои които са на "ти" със закона за защита на класифицираната информация? Необходимо ми е да ми се даде съвет как да бъдат представени като доказателства документи с гриф "СЕКРЕТНО " и "ПОВЕРИТЕЛНО" в съдебно заседание, при условие че : доказтателствената тежест е в мен, документите е наложително и важно да бъдат представени като доказателство и освен всичко това най - големия проблем е , че: съдилищата в България, освен ВАС, нямат регистратура за класифицирана информация/ където по съответния ред да бъдат изпратени документите/!
Adela

Re: SPESHNO!!!!!!!

Мнениеот Adela » 30 Ное 2004, 07:57

Kolegi nikoi li ni6to ne moze da kaze po vaprosa?Vav vas mi beshe nadezdata!!!Vinagi davate dobri idei!Moja Vi !
Adela

Мнениеот boba » 30 Ное 2004, 09:34

Не ми идва друго на ум, освен в съдебно заседание да уведомиш състава, че притежаваш тези документи, без да ги показваш и представяш и да оставиш съда да прецени как да действа. Мисля, че и Софийски окръжен съд е гледал такива дела.
boba

Мнениеот Adela » 30 Ное 2004, 19:34

Вече го направих в съдебно заседание посочих като доказателство съответно документите без да ги представям , но съдията ми заяви, че доказателствената тежест е в мен и аз трябва да измисля начин как да го направя/ и е прав, но и аз сам права тъй като в съда нямат регистратура/. Написах писмо до съда със запитване имат ли регистратура за класифицирана информация, но все още не сам намерила добро решение на проблема.Дали ще е възможно евентуално засекретяване на делото ...или спиране докато се открие съответно регистратура..?
Adela

Мнениеот boba » 01 Дек 2004, 10:40

Защо не направиш писмено спешно запитване в Комисията за защита на класифицираната информация по официалния ред като изложиш казуса - все пак шефката им е бивша съдийка. Пробва ли се да искаш спиране на делото, макар че ситуацията не е в хипотезата на чл.182 ГПК, освен по общо съгласие на страните?
boba

Назад към Административно право