начало

Европрокуратурата прати на съд измамници, източили 130 000 лева от фонда за помощ на безработни Европрокуратурата прати на съд измамници, източили 130 000 лева от фонда за помощ на безработни

заличаване на ипотека - срокове ?

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

заличаване на ипотека - срокове ?

Мнениеот kraska2 » 12 Май 2008, 12:49

Здравейте , днес погасих един ипотечен кредит от миналата година и банката ми казва че по някакъв закон трябвало до 2 седмици да я заличим при нотариус ипотеката. Аз не искам засега да го правя. Има ли такова нещо или...
Благодаря предварително.
kraska2
Нов потребител

Мнениеот REVOLUTION » 12 Май 2008, 12:51

А защо не иксате , много ми е чудно? :shock:
REVOLUTION
Активен потребител

Мнениеот kraska2 » 12 Май 2008, 13:36

:lol: Сключването на нов договор е егати и комисионните и нотариални такси всякакви. Не, мерси. А по отношение на всички измами с имоти ще им е по-трудно да го продадат с тежест, а и сега нямам пари и време за нотариуси, да не говорим 4е след 10год. няква давност минава разбрах, така мисля за момента, просто не бързам а ме учуди този срок от 2 седмици. Все пак някой знае ли имат ли право да ме притиска банката?
kraska2
Нов потребител

Мнениеот hasplu » 12 Май 2008, 13:54

олеле боже :shock: :shock: :shock: :shock: някой чул, че друг разбрал, че трети знае...ами чакайте си 10 години да мине някаква си давност, тогава ще се разбере и каква е :D :D :D
Аватар
hasplu
Потребител

Мнениеот kraska2 » 12 Май 2008, 14:40

Това "егати" е за комисионни при нов кредит го казвам!!! Доссега 2 кредита за 2 години ипотечни съм взел и мерси ..
Въпроса ми е имат ли право да ме задължават по закон да я заличавам, а не искам мнения да я заличавам ли или не, сам си правя сметка за това. Благодаряв за разбирането.
kraska2
Нов потребител

Мнениеот kraska2 » 13 Май 2008, 08:33

Много благодаря за безплатния отговор. Търсих в Аписа, но това не го намерих, явно нямам много опит с търсенето :)." от искането на клиента " Значи когато аз реша да я залича. Благодаря още веднъж. :)
kraska2
Нов потребител

Мнениеот punisher » 13 Май 2008, 09:44

Търсих в Аписа, но това не го намерих

Не всичко е в Аписа.Трябват и знания.
А и не стига,че колегите ви дават мнение,ами и сте груб.
punisher
Потребител

Мнениеот kraska2 » 13 Май 2008, 10:25

Абе ти нормален ли си. Аз му благодаря начовека, пък ти груб съм бил .Вече го намерих в Аписа. От къде мислиш е копирано (апис, сиела и т.н. ). Едва ли има адвокат да знае абсолютно всички закони точка по точка, но знае къде да ги търси!
Айде със здраве.
kraska2
Нов потребител

Мнениеот bebitor » 13 Май 2008, 11:38

Писано е: "Не хвърляйте бисера на свинете"
Народна мъдрост: "На простия човек нито можеш да му дадеш, нито да му вземеш."
С търсачката е полезен инструмент, но с нея юрист не се става.
Банката ще заличи ипотеката, когато си поиска- агр. 179 ал.3 ЗЗД (сам си го намери) и фантастичните ти илюзии ще се разбият.
Rara avis in terris
Аватар
bebitor
Активен потребител

Назад към Ипотека